Ångbåtsbryggan

Restaurang | Bar | Museum

Projektbeskrivning


Kund: 
Ångbåtsbryggan /Stockholm Restauranger & Wärdshus

Tidpunkt: 2013-2016

Uppdrag: Strategi, lansering och löpande marknadsföring.

Insats: Strategi, idé, grafisk profil, logotyp, design, copy, premiärevent, hemsida, annonser, kampanjer i sociala medier, utskick med mera. 

strandvägens gastronomiska flaggskepp

Ångbåtsbryggan är en unik kulturhistorisk mötesplats – en högklassig restaurang flankerad av fyra flytande museum på Strandvägen. Lejonhjärta har varit med sedan långt innan landgången fälldes ut första gången och ligger bakom såväl grafisk profil som premiärevent och annonser.

Lejonhjärta arrangerade i samarbete med Skugge & Co premiäreventet som  lockade inte mindre än 47 journalister och blev en regelrätt succé på många andra vis också (det blev ett himla gung). 

Lejonhjärta har skapat Ångbåtsbryggans hemsida och jobbar löpande med alltifrån event och rekrytering till vidareutveckling av varumärket i mycket nära samarbete med kunden. Senast i somras lanserades den omåttligt populära Skaldjursbaren och i vinter dukas det fram ett annorlunda julbord vid Stockholms flottaste kajkant. På Surf ´n turf-julbordet serveras bara det godaste: pinfärska skaldjur och nygrillat kött. 

LEJONHJÄRTA AB
Sveavägen 117
113 49 Stockholm
Sweden

Telefon: 070-750 72 77
E-post: info@lejonhjartasverige.se

Följ oss nu FÖR BÖVELEN:.

OM OSS
Lejonhjärta är en snabbfotad, kreativ och innerligt dedikerad uppstickarbyrå med bred kompetens. Vi kan hjälpa dig hela vägen från idé till försäljningssuccé. Det spelar ingen roll hur stort eller litet ditt uppdrag är – vi älskar alla våra kunder lika mycket.