JayLii

Reggae-duon med så mycket talang, hjärta  och attityd att de fick oss att jobba gratis.

 

Projektbeskrivning


Kund:
 Jaylii

År: 2014

Uppdrag: Lansering av reggae-duon Jaylii (pro bono)

Insats: Idé, logotyp, art direction, copy, event i form av (releaseparty och fotografering i samarbete med Lisa Hasselgren.

Branding och lansering av svensk reggaeduo

Det började som en kul grej; Javiera och Lisa lade ut ett klipp på youtube där de sjöng en av sina låtar sittandes på Javieras balkong. Klippet fick snabbt spridning och skivbolagen var inte sena att höra av sig. Tjejerna, som kallar sig Jay Lii (vilket betyder sång på indianspråket aymar), har stark integritet och stort socialt patos vilket inte bara avspeglar sig i deras texter. De ville göra sin egen grej och vände sig till Lejonhjärta som tog fram logotyp, grafisk profil och bilder i samarbete med fotografen Lisa Hasselgren. Lejonhjärta arrangerade även releasepartyt då deras singel ”Vissa dagar” släpptes. Strax därefter framförde de sin låt på en välgörenhetsgala för Musikhjälpen. Här kan du se balkong-klippet i sin helhet: https://www.youtube.com/watch?v=MOzm3BToe3Y

LEJONHJÄRTA AB
Sveavägen 117
113 49 Stockholm
Sweden

Telefon: 070-750 72 77
E-post: info@lejonhjartasverige.se

Följ oss nu för tusan.

OM OSS:
Lejonhjärta är en liten, snabbfotad och kreativ reklambyrå med den stora byråns kompetens. Vi kan hjälpa dig med strategi, PR, annonsering och produktion. Det spelar ingen roll hur stort eller litet uppdrag du har. Vi är alltid intresserade att hjälp till att göra din verksamhet mer framgångsrik med rätt kommunikation och design.