Kask Mask IV

Skidglasögonen som ger dig ett bredare perspektiv

Projektbeskrivning


Kund:
 Kask of Sweden

Tidpunkt: 2014

Uppdrag: Idé, koncept och lansering av Mask 4 Ski Goggle.

Insats: Produktdesign, branding, förpackningsdesign, fotografering och marknadsföring.

Skidgoggle Med muskelbilstema

Extremskidåkarna Kaj och Sverre driver mössvarumärket Kask. När de bestämde sig för att utöka sin produktlinje med skidgoggles fick Lejonhjärta förtroendet – och fria händer – att sätta koncept och form för den nya modellen Mask 4.

Mask 4 har hämtat sin inspiration från amerikanska muskelbilar. Såväl färgsättning som namn – Cobra, Rodder, Racing, GT, Bandit, Charger och The Judge – finner sina förlagor i denna värld. Designen är genomtänkt i både utseende och funktion. Den sfäriska linsen maximerar synfältet och ger minimala brytningsfel. Spännbandet är utrustat med rejäla gångjärn för att skidglasögonen ska passa de flesta hjälmar och mössor. Kask Mask 4 blev en försäljningsscuccé och fick dessutom mycket positiv uppmärksamhet i medierna. 

Skidgoggeln som ger dig ett bredare perspektiv

Designen är genomtänkt i såväl utseende som funktion. Den sfäriska linsen maximerar synfältet och ger minimala brytningsfel. Spännbandet är utrustat med rejäla gångjärn för att skidglasögonen ska passa de flesta hjälmar och mössor. Skidglasögonen är även utrustade med UV-filter och en vaddering på insidan utformad för att tillhandahålla bästa möjliga passform. 

LEJONHJÄRTA AB
Sveavägen 117
113 49 Stockholm
Sweden

Telefon: 070-750 72 77
E-post: info@lejonhjartasverige.se

Följ oss nu FÖR BÖVELEN:.

OM OSS
Lejonhjärta är en snabbfotad, kreativ och innerligt dedikerad uppstickarbyrå med bred kompetens. Vi kan hjälpa dig hela vägen från idé till försäljningssuccé. Det spelar ingen roll hur stort eller litet ditt uppdrag är – vi älskar alla våra kunder lika mycket.