National Geographic LIVE!

Närkontakt med världens främsta äventyrare

Projektbeskrivning


Kund:
 National Geographic LIVE!

År: 2015

Uppdrag: Att locka fler besökare till National Geographics föreläsningar i Sverige, Norge och Danmark.

Insats: Idé, design och copy för kampanj på utomhustavlor, banners och print i Skandinavien. Lejonhjärta stod även för översättning  till danska och norska.

Actionfyllda och gripande föreläsningar

Tidsskriften med den världsberömda gula ramen är känd för sina spektakulära bider och banbrytande reportage om människor, natur, forskning, upptäcksresor och historia. National Geographic LIVE! är det anrika magasinets inspirerande föredragsserie som länge har arrangeras i USA och för inte så länge sedan introducerats i Skandinavien.

Det är dessa föredrag som Lejonhjärta har hjälpt till att marknadsföra i bland annat print, banners, på adshells och stortavlor. Inte för att vi vill ta åt oss äran helt och hållet, men föreläsningarna blev fullsatta. Förra årets dragplåster/hjältar var Mattias Klum, Paul Nicklen, Borge Ousland, Carsten Peter och Gerlinde Kaltenbrunne. 

Mattias Klum

Mattias Klum är en svensk naturfotograf, filmare och författare känd för sitt starka miljöengagemang. Den prisbelönte fotografens specialitet är att utforska och dokumentera ömtåliga och avlägsna miljöer för att förmedla världens rika biologiska mångfald till oss vanliga dödliga.

Paul Nicklen

Om man nu måste välja en favoritäventyrare så får det nog bli Paul NIcklen. Denna dödsföraktande naturfotograf från Kanada har specialiserat sig på att fotografera natur- och djurliv i Arktis där han upplevt en mycket speciell närkontakt med djuren i toppen av näringskedjan.

Carsten Peter

Carsten Peter är en totalt orädd (vad annars?) äventyrare, entusiatsiskt besatt av att dokumentera naturens krafter med sin innovativa kamerateknik. Hans intresse har tagit honom ned i aktiva vulkaner såväl som in i monsterstormar i ”Tornado Alley” och jättegrottor i Vietnam.

Børje Ausland

Börje Ausland är en norsk fotograf, forskare, författare och äventyrare med militär bakgrund. Han sägs inneha rekordet i närkontakt med isbjörnar. Trots – eller kanske tack vare – att hans specialitet är solo-expeditioner i Antarktis och Arktis gifte han sig 2012 på Nordpolen.

 

LEJONHJÄRTA AB
Sveavägen 117
113 49 Stockholm
Sweden

Telefon: 070-750 72 77
E-post: info@lejonhjartasverige.se

Följ oss nu FÖR BÖVELEN:.

OM OSS
Lejonhjärta är en snabbfotad, kreativ och innerligt dedikerad uppstickarbyrå med bred kompetens. Vi kan hjälpa dig hela vägen från idé till försäljningssuccé. Det spelar ingen roll hur stort eller litet ditt uppdrag är – vi älskar alla våra kunder lika mycket.