Snacksbolaget

Sveriges bredaste restaurangsortiment

 

Projektbeskrivning


Kund:
 Snacksbolaget

Tidpunkt: 2014-2016

Uppdrag: Hemsida och löpande marknadsföring.

Insats: Hemsida (design, copy, teknik, implementering), produktfotograferingar (inklusive art direction), trycksaker och utskick samt content (design, foto och reportage) till det egna magasinet.

Kniven mot strupen på konkurrenterna

Snacksbolaget är Sveriges bredaste restauranggrossist som levererar i princip allt utom färskvaror till restauranger över hela Sverige. Bakgrunden till deras framgång handlar inte bara om deras breda sortiment utan också fö att de håller en expceptionellt hög servicegrad. Alla medarbetare har en bakgrund inom restaurang – att de förstår sina kunder är inte bara tomt prat. De vet hur det känns när kassasystemet kraschar eller diskaren drar en stapel med glas i golvet en kvart innan service.

Lejonhjärta har jobbat med Snacksbolaget sedan 2014 och bland annat tagit fram deras hemsida samt löpande marknadsföring i form av annonser, utskick, mässmaterial med mera.

LEJONHJÄRTA AB
Sveavägen 117
113 49 Stockholm
Sweden

Telefon: 070-750 72 77
E-post: info@lejonhjartasverige.se

Följ oss nu FÖR BÖVELEN:.

OM OSS
Lejonhjärta är en snabbfotad, kreativ och innerligt dedikerad uppstickarbyrå med bred kompetens. Vi kan hjälpa dig hela vägen från idé till försäljningssuccé. Det spelar ingen roll hur stort eller litet ditt uppdrag är – vi älskar alla våra kunder lika mycket.