The Brick

Kreativt boende på kulturhistorisk mark

 

Projektbeskrivning


Kund:
 ALM Equity

År: 2015

Uppdrag: Att paketera och lansera The Brick i stadsdelen Lillla Tellus.

Insats: Idé, srategi, grafisk profil, copy och hemsida.

lilla tellus

The Brick – det monumentala landmärket som tronar vid Stockholms södra infart – är ett unikt bostadsprojekt. I den klassiska industrimiljön vid Telefonplan växer i detta nu en helt ny stadsdel fram i ett av Stockholms mest kreativa områden. Lilla Tellus är en innovativ och kreativ stadsdel, bara ett stenkast från Konstfack, där det bereds plats för såväl de boende som besökare i form av social service, kulturaktiviteter, butiker, restauranger, hotell och inte minst vardagliga mötesplatser längs med det promenad- och cykelvänliga stråk som sammanbinder hela stadsdelen. 

ALM Equity omvandlar Ericssons gamla högkvarter till 350 bostäder med smarta planlösningar för förstagångsköpare och unga vuxna. Aspekter som mångfald, återvinning, social hållbarhet, gemenskap och kreativitet har integrerats redan i ett tidigt skede. Lejonhjärta såg till att stockholmarna fick kännedom om detta (och att lägenhterna sålde slut lika snabbt som du kan säga: ”yuccie”). 

LEJONHJÄRTA AB
Sveavägen 117
113 49 Stockholm
Sweden

Telefon: 070-750 72 77
E-post: info@lejonhjartasverige.se

Följ oss nu FÖR BÖVELEN:.

OM OSS:
Lejonhjärta är en snabbfotad, kreativ och innerligt dedikerad reklambyrå med bred kompetens. Vi kan hjälpa dig hela vägen från idé till försäljningssuccé. Det spelar ingen roll hur stort eller litet ditt uppdrag är – vi älskar alla våra kunder lika mycket och är alltid intresserade att hjälp till att göra din verksamhet mer framgångsrik med rätt kommunikation och design.