Winespotting

Boutique wines of the world

Projektbeskrivning


Kund:
 Winespotting

Tidspunkt: 2015

Uppdrag: Rebranding och hemsida.

Insats: Ny grafisk profil, nytt namn och payoff, produktfotografering,  mäss- och säljmaterial samt design, struktur och content på hemsidan.

Jakten på världens bästa viner 

Winespotting är en nischad vinimportör av det äventyrligare slaget som outtröttligt kuskar världen runt i jakten på de bästa boutique-vinerna. Boutiqe-viner – som är ett relativt okänt bregrepp i Sverige än så länge – brukar definieras som hantverksmässigt framställda viner i liten upplaga. Winespotting lägger dock mer i begreppet än så. För dem handlar om viner som har en historia och inte minst: människorna bakom vinerna. Winespotting har färdats tusentals mil för att finna människorna vars kunskap och kärlek till sitt hantverk tydligt avspeglar sig i vinerna.

När vi först träffade vinvärldens motsvarighet till Indiana Jones hette de Avando Wines, vilket vi snart rådde bot på. Vi såg även till att utrusta dem en ny logotyp och en grafisk profil som levde upp till de storverk som uträttas. Vidare tog vi fram en ny hemsida och även, i samarbete med den talangfulla fotografen Lena Koller, produktbilder som lyfte fram deras viners unika personligheter och historia. 

LEJONHJÄRTA AB
Sveavägen 117
113 49 Stockholm
Sweden

Telefon: 070-750 72 77
E-post: info@lejonhjartasverige.se

Följ oss nu FÖR BÖVELEN:.

OM OSS
Lejonhjärta är en snabbfotad, kreativ och innerligt dedikerad uppstickarbyrå med bred kompetens. Vi kan hjälpa dig hela vägen från idé till försäljningssuccé. Det spelar ingen roll hur stort eller litet ditt uppdrag är – vi älskar alla våra kunder lika mycket.