Victoriakliniken är kliniken inom skönhetsbranschen som spelar i en helt egen liga. Ur flera aspekter. Kliniken, som grundades i millennieskiftet av Dr Charles Randqvist, är en av världens mest välrenommerade kliniker inom estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi, medicinsk hudvård, funktionsmedicin och estetiska icke-kirurgiska behandlingar.

Victoriaklinikens filosofi bygger på en holistisk syn på hälsa och skönhet, säkra och naturliga resultat, 100% transparens och ett livslångt engagemang i varje patient. Dessutom arbetar man med noggrann dokumentation, statistik, uppföljning och utvärdering sedan snart två decennier tillbaka. Siffror som man dessutom är helt transparent med.

Låter det lite som att det borde vara en självklarhet? Det är det inte, faktum är att de är ensamma om att jobba på det viset i hela världen.  Det finns otroligt mycket positivt att berätta om den här kliniken, men också mycket negativt om skönhetsbranscheni stort. Snart kommer vi, eller snarare Victoriakliniken, att göra det.