AGOY / FALKÖGA

Revisorn som startade en revolution inom redovisningsbranschen

PROFIL & HEMSIDA

Rock’n’roll-revisorn som revolutionerade redovisningsbranschen

Carl-Magnus Falk är rock ’n’ roll-revisorn som drivs av att eliminera onödigt krångel. Det började med att han utvecklade 3:12-modellen för att hjälpa småföretagare att applicera de så kallade 3:12-reglerna som är så komplicerade att vare sig revisorer eller politikerna som har tagit fram dem knappt förstår dem. Med hjälp av detta verktyg – som erbjöds helt gratis – kunde  småföretagare enkelt optimera fördelningen mellan lön och utdelning.

Nästa nöt att knäcka var hur man kunde förenkla periodavstämningar för både konsulter och kunder. Calle Falk utvecklade därför det första molnbaserade programmet för bokslut. Något som kom att revolutionera hela branschen. Företaget växte rekordsnabbt och Fort Knox köpte snabbt in sig och blev storägare i bolaget. Agoy är numera Fort Knox standardlösning för bokslut och årsredovisningar.

Lejonhjärta var med på resan från start och har bidragit med strategisk rådgivning, kommunikation, PR,  grafisk profil och hemsida. 

 

PROJEKTET I KORTHET

Kund: Agoy /Falköga Revision & Redovisning

Produkt: Molnbaserat redovisningsprogram

Uppdrag: Strategi, grafisk profil, design, hemsida, lansering och marknadsföring.

Får du inte nog? Här hittar du fler case:

Behöver du hjälp med design, marknadsföring eller kanske lite strategisk rådgivning?

Mejla: info@lejonhjarta.se eller ring: 070-750 72 77

LEJONHJÄRTA AB
Frejgatan 57
113 49 Stockholm
Sweden

Telefon: 070-750 72 77
E-post: info@lejonhjarta.se

FÖLJ OSS

OM OSS
Lejonhjärta är en snabbfotad, kreativ och innerligt dedikerad design- och varumärkesbyrå med bred kompetens. Vi kan hjälpa dig hela vägen från idé till försäljningssuccé. Det spelar ingen roll hur stort eller litet ditt uppdrag är - vi älskar alla våra kunder lika mycket.