HIPP BARNMAT

Ekologisk barnmat för världens bästa

HIPP BARNMAT

Ekologisk barnmat utvecklad för världens bästa

Hipp är och har varit en ekologisk pionjär av extrema mått i snart 70 decennier. Långt innan ”ekologiskt” ens var känt som begrepp för den stora massan ställde man om till ekologiskt jordbruk i Tyskland redan på 50-talet. Idag är de världens största producent av ekologisk mat (alla kategorier) med en helt egen standard som vida överstiger EU:s direktiv på ekologisk barnmat. Deras nytänkande metoder är extrema i en svårslagen kombination av preussisk noggrannhet, världsledande ingenjörskap och metoder som närmast för tankarna till Disney-romantik. De använder sig till exempel av ugglar, hökar, fladdermöss och nyckelpigor istället för bekämpningsmedel och pesticider. Givetvis inget annat än sol-, vind och vattenkraft, djuren går ute året runt och får leva i flockar och alla grödor odlas på stort säkerhetsavstånd från biltrafik och utsläpp. Bara för att nämna något.

Fantastiskt, eller hur? Det enda problemet var att näst intill ingenting i kommunikationen och det visuella uttrycket gav minsta indikation på ovanstående. Tvärtom. Lysande neonfärger, bildbanksbilder och en generisk payoff på engelska. Det var där Lejonhjärta kom in. Då Hipp är hårt centraltstyrt fick vi inte göra alltför stora ingrepp, men vi lyckades komma en bra bit på vägen med de medel som stod till buds i form av exempelvis fotomanér, kommunikativt koncept och ett kompletterande illustraivt manér som andades mer av varumärkets kärna.

PROJEKTBESKRIVNING

Kund: Hipp

Produkt: Hardcore-ekologisk barnmat

Uppdrag: Varumärkesstrategi, marknadsföring, kommunikationskoncept och viss omprofilering.

Produktion: Fotografering, film, regi, casting, print-annonser, direktutskick, säljmaterial, kataloger, content och annonser i sociala medier, förpackningsdesign, adaption, översättning, komplettering grafisk profil.

Fotograf imagebilder: Adrian Murray
Produktfoto och GIF:ar: Binge Eliasson

Behöver du hjälp med design, marknadsföring eller kanske lite strategisk rådgivning?

Mejla: info@lejonhjarta.se eller ring: 070-750 72 77

LEJONHJÄRTA AB
Frejgatan 57
113 49 Stockholm
Sweden

Telefon: 070-750 72 77
E-post: info@lejonhjarta.se

FÖLJ OSS

OM OSS
Lejonhjärta är en snabbfotad, kreativ och innerligt dedikerad design- och varumärkesbyrå med bred kompetens. Vi kan hjälpa dig hela vägen från idé till försäljningssuccé. Det spelar ingen roll hur stort eller litet ditt uppdrag är - vi älskar alla våra kunder lika mycket.