POPUP WORKS

Eventbyrån som förflyttar varumärken. I både bildlig och bokstavlig bemärkelse.

POPUP WORKS

Eventbyrån som förflyttar varumärken. I både bildlig och bokstavlig bemärkelse. 

Popup Works är en i sanning unik popup- och eventbyrå som förflyttar och förstärker varumärken genom starka upplevelser, oväntad exponering och nära möten. Med hjälp av sina specialbyggda popup-verktyg som inbegriper alltifrån specialbyggda sparkar, båtar och tandemcyklar till mopeder, brandbilar och veteranlastbilar – har man skapat oförglömliga event för varumärken som Loka, Clas Ohlson, Cuba Cola, Skånemejerier, Dometic och Gina Tricot sedan 2011.

Popup Works världsunika armada av mobila budskapsbärare består av kustomiserade fordon som erbjuder en rad användningsområden, som till exempel teater, restaurang, konferensrum, prickskytte, scen, gym och bar. Gemensamt för dem alla är att de garanterat väcker uppmärksamhet varhelst de poppar upp.

Lejonhjärta ansvarade för omprofilering av företaget (som tidigare hette 1187) i form av nytt namn, ny grafisk profil, strategi, paketering, hemsida, content och marknadsföring.

 

PROJEKTBESKRIVNING

Kund: Popup Works

Verksamhet: Popup- och eventbyrå

Uppdrag: Omprofilering, hemsida (design, content och programmering), marknadsföring och design av fordon samt kampanjmaterial.

Får du inte nog? Här hittar du fler case:

Behöver du hjälp med design, marknadsföring eller kanske lite strategisk rådgivning?

Mejla: info@lejonhjarta.se eller ring: 070-750 72 77

LEJONHJÄRTA AB
Frejgatan 57
113 49 Stockholm
Sweden

Telefon: 070-750 72 77
E-post: info@lejonhjarta.se

FÖLJ OSS

OM OSS
Lejonhjärta är en snabbfotad, kreativ och innerligt dedikerad design- och varumärkesbyrå med bred kompetens. Vi kan hjälpa dig hela vägen från idé till försäljningssuccé. Det spelar ingen roll hur stort eller litet ditt uppdrag är - vi älskar alla våra kunder lika mycket.