MELANDERS

Från fiskdisk till delikatessimperium

MELANDERS

Från fiskdisk till delikatessimperium

Tack vare bröderna Molinders långvariga kärkeksrelation till råvaror av yttersta kvalitet – oavsett om det handlar om fisk, kött, skaldjur eller grönsakser – har det som en gång i tiden började med två brorsor bakom en liten fiskdisk i Östermalmshallen vuxit till ett delikatessimperium med butiker och restauranger över hela Stockholm.

Lejonhjärta jobbar löpande med Melanders sedan 2012 och har totalansvar över marknadsföring och annonsering, hemsidor, varumärkesstrategi, konceptutveckling och producerar alltifrån presentkort och säljmaterial till annonser och filmer. 

2020 -mitt under branschens värsta kris genom tiderna – byggde och lanserade vi strax innan jul en ny webbutik vilket vände svarta siffror till försäljningsrekord.

En viktig del handlar även om att skapa aktivering på alla enheter i form av exempelvis samarbeten, event och nya produkter, erbjudanden och tjänster. Några exempel på det är: Från krog till bord,  Melanders Gästspel, Skreifestivalen och Vildsvinsfestivalen

Lejonhjärta har även totalansvar över övriga enheter som ingår i Melanders Group, närmare bestämt: Wedholms Fisk, Konstnärsbaren, Ulla Winbladh, Sjöpaviljongen, Stockholm Fisk, ART Bakery och Tysta Marie. 

 

PROJEKTBESKRIVNING

Kund: Melanders

Uppdrag: Totalansvar – från strategi, branding, koncept och produktutveckling till produktion av content, annonser och säljmaterial.

Produktion: Ny nätbutik (programmering, design, copy, bilder), filmer, fotografering (art direction och bildmanus), annonser (digitala och print), menyer, film, förpackningsdesign, support, rådgivning med mera.

Fotografer: Michael McLain, Oscar Ekdahl, Binge Eliasson och Julia Norrlander.

Filmproduktion: Framebrains

Digitala animationer: Kristian Frykstedt

Får du inte nog? Här hittar du fler case:

Behöver du hjälp med design, marknadsföring eller kanske lite strategisk rådgivning?

Mejla: info@lejonhjarta.se eller ring: 070-750 72 77

LEJONHJÄRTA AB
Frejgatan 57
113 49 Stockholm
Sweden

Telefon: 070-750 72 77
E-post: info@lejonhjarta.se

FÖLJ OSS

OM OSS
Lejonhjärta är en snabbfotad, kreativ och innerligt dedikerad design- och varumärkesbyrå med bred kompetens. Vi kan hjälpa dig hela vägen från idé till försäljningssuccé. Det spelar ingen roll hur stort eller litet ditt uppdrag är - vi älskar alla våra kunder lika mycket.