WINESPOTTING

Jakten på världens bästa viner 

WINESPOTTING

Jakten på världens bästa viner  

Winespotting var en nischad vinimportör av det äventyrligare slaget som outtröttligt kuskade världen runt i jakten på de bästa boutique-vinerna. Boutiqe-viner – som vid tidpunkten var ett relativt okänt bregrepp i Sverige – brukar definieras som hantverksmässigt framställda viner i liten upplaga. Winespotting lade dock mer i begreppet än så. För dem handlade det om viner som har en historia och inte minst: människorna bakom vinerna. Winespotting färdades tusentals mil för att finna människorna vars kunskap och kärlek till sitt hantverk tydligt avspeglade sig i vinerna.

När vi först träffade vinvärldens motsvarighet till Indiana Jones hette de Avando Wines, vilket vi snart rådde bot på. Vi såg även till att utrusta dem en ny logotyp och en grafisk profil som levde upp till de storverk som uträttas. Vidare tog vi fram en ny hemsida och även, i samarbete med den talangfulla fotografen Lena Koller, produktbilder som lyfte fram deras viners unika personligheter och historia. 

PROJEKTBESKRIVNING

Kund: Winespotting

Tidspunkt: 2015

Uppdrag: Rebranding och hemsida.

Insats: Ny grafisk profil, nytt namn och payoff, produktfotografering,  mäss- och säljmaterial samt design, struktur och content på hemsidan.

Fotograf: Lena Koller

Behöver du hjälp med design, marknadsföring eller kanske lite strategisk rådgivning?

Mejla: info@lejonhjarta.se eller ring: 070-750 72 77

LEJONHJÄRTA AB
Frejgatan 57
113 49 Stockholm
Sweden

Telefon: 070-750 72 77
E-post: info@lejonhjarta.se

FÖLJ OSS

OM OSS
Lejonhjärta är en snabbfotad, kreativ och innerligt dedikerad design- och varumärkesbyrå med bred kompetens. Vi kan hjälpa dig hela vägen från idé till försäljningssuccé. Det spelar ingen roll hur stort eller litet ditt uppdrag är - vi älskar alla våra kunder lika mycket.