LOW & SLOW SMOKEHOUSE

Amerikansk barbeque har aldrig varit mer äkta än på den här rökiga syltan.

Low & slow smokehouse

Amerikansk barbeque blir inte mer äkta än i den här rökiga syltan.

Glöm allt du trodde att du visste om amerikansk barbeque – Low and Slow Smokehouse är ”the real deal”. Low and Slow Smokehouse var Stockholms första genuina smokehouse och den första i sitt slag i Sverige. Restaurangen drivs och ägs av det svensk-amerikanska paret Benjamin och Caroline som delar passionen för mat och dryck i allmänhet och för amerikansk barbeque i synnerhet. Tillsammans har de rest världen runt på otaliga gastronomiska roadtrips. Drömmen om ett eget smokehouse väcktes när de slutligen beslutade sig för att slå sig ner i Sverige och Ben konstaterade: ”Stockholm är perfekt. Det enda som saknas är ett äkta amerikanskt smokehouse.” Fem år senare blev drömmen verklighet. 

När vi träffade Ben och Caroline första gången blev vi kära både i dem och deras idé (som för övrigt grundade sig i en av de mest gedigna affärsplaner vi någonsin sett) och vi kände nog att de gillade oss också. Trots det beslutade de sig för att välja den ”stora byrån”, specialiserad inom restaurangsegmentet. Efter några månader kom de tillbaka till oss och sa något vi aldrig glömmer: ”Vi tänkte att vi för en gångs skull skulle ta ett hundraprocentigt rationellt beslut istället för att gå på magkänsla. Det skulle vi inte ha gjort.”  Allt sedan dess har vi jobbat ihop.

Lejonhjärta har tagit fram Low & Slow`s grafiska profil, designat och byggt hemsidan samt implementerat allt innnehåll. Vi har även varit delaktiga i inredningsprocessen, tagit fram menyer, pressmeddelande, presskit och arrangerat det succéartade premiäreventet i samarbete med Skugge & Co. Missa inte denna pärla på Luntmakargatan. (Räkna dock med att att utveckla ett beroende.) 

PROJEKTBESKRIVNING

Kund: Low & Slow Smokehouse

Datum: 2016

Uppdrag: Lansering av restaurang.

Insats: Grafisk profil, logotyp, strategi, hemsida, inredningsdesign, copy, översättning, premiär-event, PR och marknadsföring.

PR: Skugge & Co

Får du inte nog? Här hittar du fler case:

Behöver du hjälp med design, marknadsföring eller kanske lite strategisk rådgivning?

Mejla: info@lejonhjarta.se eller ring: 070-750 72 77

LEJONHJÄRTA AB
Frejgatan 57
113 49 Stockholm
Sweden

Telefon: 070-750 72 77
E-post: info@lejonhjarta.se

FÖLJ OSS

OM OSS
Lejonhjärta är en snabbfotad, kreativ och innerligt dedikerad design- och varumärkesbyrå med bred kompetens. Vi kan hjälpa dig hela vägen från idé till försäljningssuccé. Det spelar ingen roll hur stort eller litet ditt uppdrag är - vi älskar alla våra kunder lika mycket.