MOODMAKER MOCKTAILS

Party lika a smarty 

MOODMAKER MOCKTAILS

Party lika a smarty. 

Hälsa har blivit vår nya religion, tron på att träna regelbundet, äta och dricka nyttigt för att leva ett långt friskt liv är idag starkare än någonsin. En effekt av detta är den starka alkoholfria trenden, som yttrar sig genom till exempel att alkoholdebuten bland ungdomar skjutits upp kraftigt och att alkoholkonsumtionen minskar i stort i samhället.

Dessvärre har inte marknaden mött utvecklingen i den utsträckning som man hade kunnat önska. Alternativen känns sällan särskilt festliga och ofta hamnar den som vill välja en hälsosammare väg med en tjurig läskeblask eller en juice i handen. Det var ur den insikten som varumärket Moodmaker Cocktails föddes. Moodmaker är en serie med alkoholfria klassiska cocktails med en lite vuxnare smak. De är dessutom ett extra bra val för den hälsomedvetna, då det är en lågkaloriprodukt som inte innehåller något tillsatt socker, nästan inga kolhydrater och endast naturliga smaksättare.

Kommunikationskonceptet byggde på att bygga den som väljer bort alkoholen (utan att döma den som inte gör det). I korta ordalag på att den som kan ha kul, vara rolig, galen och bjuda till utan alkohol är den smarta partyprissen. Kul idag. Kul imorgon.

Som en varumärkesbyggande aktivitet, vars syfte var att förstärka det smarta i att välja en Moodmaker, sponsrade vi bland annat världens intelligentaste fest: Nobelfesten. I Moodmakers bar fanns bland annat konversationskort som en liten hjälp på traven  (om någon mot förmodan inte skulle komma på något smart att säga).

 

PROJEKTBESKRIVNING

Kund: Maker of Original Drinks Sweden

Produkt: Alkoholfria lågkalori-cocktails

Uppdrag: Branding och marknadsföring

Insats: Koncept, branding, varumärkesplattform, förpackningsdesign, kommunikationskoncept, hemsida, film, fotografering, säljmaterial, mässmonter och annonser (print och digitala).

Produktfoto: Binge Eliasson

Film och imagebilder: Patrik Lindén

Får du inte nog? Här hittar du fler case:

Behöver du hjälp med design, marknadsföring eller kanske bara lite strategisk rådgivning?

Mejla: info@lejonhjarta.se eller ring: 070-750 72 77

LEJONHJÄRTA AB
Frejgatan 57
113 49 Stockholm
Sweden

Telefon: 070-750 72 77
E-post: info@lejonhjarta.se

FÖLJ OSS

OM OSS
Lejonhjärta är en snabbfotad, kreativ och innerligt dedikerad design- och varumärkesbyrå med bred kompetens. Vi kan hjälpa dig hela vägen från idé till försäljningssuccé. Det spelar ingen roll hur stort eller litet ditt uppdrag är - vi älskar alla våra kunder lika mycket.

Vår integritetspolicy hittar du här.