STUDIO SLAKTHUSET

Knivskarpa produktfotografer satte fokus på sin egen exponering

STUDIO SLAKTHUSET

Bröderna som tar produktfoto på blodigt allvar

Bröderna Börjesson har fotografin i blodet. Familjen fotografiska framgångssaga började redan på 50-talet med pappa Björn och inbegriper alltifrån kungligheter och Nobel till Stockholms första snabb-labb. Idag huserar de i en stor studio i Slakthus-området och är, i alla fall om man frågar oss och alla andra samarbetspartners och kunder, Stockholms vassaste (tillika trevligaste och roligaste) produktfotografer.

Därför kändes det förstås extra hedrande när de vände sig till Lejonhjärta för att få hjälp med en total omprfoilering. Den resulterade bland annat i ett nytt namn, en. ny grafisk profil, en ny hemsida och ett nytt kommunikationskoncept.

Här kan du spana in deras hemsida och bilder som säljer mer än tusen ord.

 

 

PROJEKTET I KORTHET

Kund: Studio Slakthuset

Verksamhet: Specialister inom produktfotografi

Uppdrag: Nytt namn och visuell identitet, strategi, hemsida (inklusive produktion av allt content), lansering, kommunikationskoncept, marknadsföring, merch, nyhetsbrev med mera.

Foto: Studio Slakthuset 

Får du inte nog? Här hittar du fler case:

Behöver du hjälp med design, marknadsföring eller kanske bara lite strategisk rådgivning?

Mejla: info@lejonhjarta.se eller ring: 070-750 72 77

LEJONHJÄRTA AB
Frejgatan 57
113 49 Stockholm
Sweden

Telefon: 070-750 72 77
E-post: info@lejonhjarta.se

FÖLJ OSS

OM OSS
Lejonhjärta är en snabbfotad, kreativ och innerligt dedikerad design- och varumärkesbyrå med bred kompetens. Vi kan hjälpa dig hela vägen från idé till försäljningssuccé. Det spelar ingen roll hur stort eller litet ditt uppdrag är - vi älskar alla våra kunder lika mycket.

Vår integritetspolicy hittar du här.