SPIS & SERVIS

Omprofilering och nylansering av Sveriges vassaste restauranggrossist

SPIS & SERVIS

Omprofilering och nylansering av Sveriges vassaste restauranggrossist

Spis & Servis, tidigare Snacksbolaget, grundades 1994 av två eldsjälar med lång erfarenhet inom restaurangbranschen. I begynnelsen servade man krogar runtom i Stockholm med snacks och nötter men verksamheten växte och utvecklades snabbt i takt med att nya behov identifierades. Tre decennier senare erbjuder man Sveriges bredaste non food-restaurangsortiment – från köksmaskiner och barutrustning till porslin och papper. Och trots den imponerade tillväxtkurvan har man lyckats behålla samma personliga och snabba service som präglas av stor insikt i restaurangbranschens unika förutsättningar, vilken varit företagets signum sedan starten.

2020 blev det dags att konvertera varumärkets erbjudande och själ in i den digitala sfären. Målbilden var att bygga branschens vassaste e-handel. I samband med detta togs även beslut att äntligen ge företaget ett namn och en profil som gjorde varumärket rättvisa.

Lejonhjärta satte tänderna i projektet genom att ta fram nytt namn, ny grafisk profil, nytt bildmanér i samarbete med stjärnfotografen Simon Cederqvist och design och content av hemsidan/e-handeln. Lejonhjärta ansvarade även för strategi, lansering, säljmaterial och marknadsföring med mera.

PROJEKTBESKRIVNING

Kund: Spis & Servis AB

Verksamhet: Sveriges bredaste restaurangrossist

Uppdrag: Strategi, namn, grafisk profil, bildmanér, e-handel/hemsida (design, UX, content), säljmaterial, förpackningsdesign, lansering och marknadsföring.

Fotograf: Simon Cederqvist

3D-animation: Robin Kwano

Får du inte nog? Här hittar du fler case:

Behöver du hjälp med design, marknadsföring eller kanske lite strategisk rådgivning?

Mejla: info@lejonhjarta.se eller ring: 070-750 72 77

LEJONHJÄRTA AB
Frejgatan 57
113 49 Stockholm
Sweden

Telefon: 070-750 72 77
E-post: info@lejonhjarta.se

FÖLJ OSS

OM OSS
Lejonhjärta är en snabbfotad, kreativ och innerligt dedikerad design- och varumärkesbyrå med bred kompetens. Vi kan hjälpa dig hela vägen från idé till försäljningssuccé. Det spelar ingen roll hur stort eller litet ditt uppdrag är - vi älskar alla våra kunder lika mycket.