STIM GRILL

På Stim Grill förenar man elementen eld och vatten på det mest utsökta vis.

STIM GRILL

På Stim Grill förenar man elementen eld och vatten på det mest utsökta vis.

Pelle Johansson, även kallad ”Sveriges äldsta TV-kock”, och hans vapendragare Folke Hellegren som båda har en gedigen bakgrund på krogar både med och utan stjärnor i hela Europa, bestämde sig 2019 för att fylla en lucka på den stockholmska krogscenen. Stim Grill slog 2019 upp portarna som Stockholms första renodlade fisk- och skaldjurskolgrill.

Lejonhjärta anlitades på själva fosterstadiet för att vara en del i att att utveckla konceptet, ta fram namn, inredningsdesign, grafisk profil, strategi, marknadsföring med mera.

Stim Grill togs emot med med öppna armar av såväl gäster som krogrecensenter och är – tack vare hårt slit och trogna gäster – fortfarande vid gott liv och mod tre år senare (trots pandemi).

PROJEKTBESKRIVNING

Kund: Stim Grill

Krogprofil: Fisk- och skaldjurskolgrill

Uppdrag: Profilering och lansering av ny restaurang

Insats: Namn, konceptutveckling, strategi, grafisk profil, hemsida, lansering, menyer, skyltar och marknadsföring löpande med mera.

Får du inte nog? Här hittar du fler case:

Behöver du hjälp med design, marknadsföring eller kanske lite strategisk rådgivning?

Mejla: info@lejonhjarta.se eller ring: 070-750 72 77

LEJONHJÄRTA AB
Frejgatan 57
113 49 Stockholm
Sweden

Telefon: 070-750 72 77
E-post: info@lejonhjarta.se

FÖLJ OSS

OM OSS
Lejonhjärta är en snabbfotad, kreativ och innerligt dedikerad design- och varumärkesbyrå med bred kompetens. Vi kan hjälpa dig hela vägen från idé till försäljningssuccé. Det spelar ingen roll hur stort eller litet ditt uppdrag är - vi älskar alla våra kunder lika mycket.