KASK OF SWEDEN

En oväntad stilkrock: extremsport möter muskelbilar.

KASK OF SWEDEN

En oväntad stilkrock: extremsport möter muskelbilar.

Extremskidåkarna Kaj och Sverre driver mössvarumärket Kask. När de bestämde sig för att utöka sin produktlinje med skidgoggles fick Lejonhjärta förtroendet – och fria händer – att sätta koncept och form för den nya modellen Mask 4.

Mask 4 har hämtat sin inspiration från amerikanska muskelbilar. Såväl färgsättning som namn – Cobra, Rodder, Racing, GT, Bandit, Charger och The Judge – finner sina förlagor i denna värld. Designen är genomtänkt i både utseende och funktion. Den sfäriska linsen maximerar synfältet och ger minimala brytningsfel. Spännbandet är utrustat med rejäla gångjärn för att skidglasögonen ska passa de flesta hjälmar och mössor. Kask Mask 4 blev en försäljningsscuccé och fick dessutom mycket positiv uppmärksamhet i medierna. 

PROJEKTBESKRIVNING

Kund: Kask of Sweden

Tidpunkt: 2014

Uppdrag: Idé, koncept och lansering av Mask 4 Ski Goggle.

Insats: Koncept, idé, produktdesign, förpackningsdesign, fotografering och marknadsföring.

Får du inte nog? Här hittar du fler case:

Behöver du hjälp med design, marknadsföring eller kanske lite strategisk rådgivning?

Mejla: info@lejonhjarta.se eller ring: 070-750 72 77

LEJONHJÄRTA AB
Frejgatan 57
113 49 Stockholm
Sweden

Telefon: 070-750 72 77
E-post: info@lejonhjarta.se

FÖLJ OSS

OM OSS
Lejonhjärta är en snabbfotad, kreativ och innerligt dedikerad design- och varumärkesbyrå med bred kompetens. Vi kan hjälpa dig hela vägen från idé till försäljningssuccé. Det spelar ingen roll hur stort eller litet ditt uppdrag är - vi älskar alla våra kunder lika mycket.