KLINIK ESTETIK

Skönhetskliniken som fick ett

ansiktslyft.

KLINIK ESTETIK

Skönhetskliniken som fick ett ansiktslyft

Klinik Estetik är en liten men välrenommerad klinik som erbjuder en rad olika behandlingar inom till exempel hudföryngring, hårborttagning och rekonstruerande plastikirurgi. Då skönhetsbranschen är en lukrativ och relativt oreglerad bransch finns dessvärre många oseriösa aktörer. Klinik Estetiks personal däremot består uteslutande av legitimerade läkare, specialister och sjuksköterskor med lång erfarenhet som dessutom är mycket engagerade i sina patienter. Det här var något som man själv upplevde att det var svårt att nå ut med.

Lejonhjärta insåg att Klinik Estetik själva behövde sig ett litet ansiktslyft. Uppdraget bestod därför i att ta fram en ny varumärkesplattform, en grafisk profil och en ny hemsida som skulle kommunicera deras medicinska expertis, gedigna erfarenhet och äkta engagemang.

PROJEKTBESKRIVNING

Kund: Klinik Estetik

Verksamhet: Medicinsk hudvård, laser och plastikkirurgi

Uppdrag: Omprofilering, grafisk profil, fasadskylt och ny hemsida (design, UX och texter).

Tjänster: Strategi, design, copy och marknadsföring.

Behöver du hjälp med design, marknadsföring eller kanske lite strategisk rådgivning?

Mejla: info@lejonhjarta.se eller ring: 070-750 72 77

LEJONHJÄRTA AB
Frejgatan 57
113 49 Stockholm
Sweden

Telefon: 070-750 72 77
E-post: info@lejonhjarta.se

FÖLJ OSS

OM OSS
Lejonhjärta är en snabbfotad, kreativ och innerligt dedikerad design- och varumärkesbyrå med bred kompetens. Vi kan hjälpa dig hela vägen från idé till försäljningssuccé. Det spelar ingen roll hur stort eller litet ditt uppdrag är - vi älskar alla våra kunder lika mycket.