STREET QUEENS

Gårdagens bilmodeller möter morgondagens modeller

STREET QUEENS

Gårdagens bilmodeller möter morgondagens modeller

Däckverkstaden IDH Wheels & Tyres på Östermalm i Stockholm ville göra något speciellt för sina kunder. Då merparten kunder är sanna bilentusiaster kändes en klassisk bilkalender där kundernas egna bilar fick spela huvudrollerna som en självklarhet. Skillnaden från andra bilkalendrar var dock att bilderna skulle andas mode istället för att anspela på sex.

För att få ihop bilar till kalendern utlystes en tävling där kunderna själva fick skicka in bilder på sina ögonstenar. Tolv av dessa valdes ut att figurera tillsammans med varsin fotomodell på locations som inbegrep bland annat ett flygfält, ett industriområde och en ridklubb. Kalendern lanserades för kunder och journalister genom en vernissage i däckverkstaden som dagen till ära omformades till en underground-konsthall.

PROJEKTET I KORTHET

Kund: IDH Wheels & Tyres

Uppdrag: Event och kundvård

Insats: Idé, koncept, art direction, fotografering, grafisk design, genomförande av event och marknadsföring.

Får du inte nog? Här hittar du fler case:

Behöver du hjälp med design, marknadsföring eller kanske lite strategisk rådgivning?

Mejla: info@lejonhjarta.se eller ring: 070-750 72 77

LEJONHJÄRTA AB
Frejgatan 57
113 49 Stockholm
Sweden

Telefon: 070-750 72 77
E-post: info@lejonhjarta.se

FÖLJ OSS

OM OSS
Lejonhjärta är en snabbfotad, kreativ och innerligt dedikerad design- och varumärkesbyrå med bred kompetens. Vi kan hjälpa dig hela vägen från idé till försäljningssuccé. Det spelar ingen roll hur stort eller litet ditt uppdrag är - vi älskar alla våra kunder lika mycket.