ÅNGBÅTSBRYGGAN

Till havs mitt på Strandvägen

ÅNGBÅTSBRYGGAN

Till havs mitt på Strandvägen

Ångbåtsbryggan är en flytande krog byggd på en pråm från andra världskriget flankerad av tre historiska ångfartyg. Sjökrogen, som är belägen mitt på Strandvägen, fällde ned landgången för första gången för 11 år sedan.

Lejonhjärta har varit med redan från idé- och byggstadiet och ansvarat för grafisk profil, varumärkesstrategi, hemsida, menyer, redaktionellt material och lansering i form av bland annat premiärevent och PR.

Sedan dess har Lejonhjärta arbetat löpande med marknadsföring och aktivering. 2021 var det dags för en uppdatering av den grafiska profilen och en ny hemsida.

2022 gungade det lite extra tack vare ”Live på Ångbåtsbryggan” då stjärnskottet Natalie Lindh med band fyllde ÅB med musik varje höstkväll under två månader. Lejonhjärta stod för paketering, marknadsföring och film.

 

PROJEKTBESKRIVNING

Kund: Ångbåtsbryggan

Verksamhet: Sjökrog på Strandvägen

Uppdrag: Koncept, strategi, grafisk profil, omprofilering, lansering, event, hemsida x 2 (design, content och programmering) totalansvar marknadsföring, aktivering med mera sedan 2011.

Filmproduktion: Framebrains

Fotografer: Lisa Hasselgren och Binge Eliasson

Kuriosa: Lejonhjärtas första kund

Behöver du hjälp med design, marknadsföring eller kanske lite strategisk rådgivning?

Mejla: info@lejonhjarta.se eller ring: 070-750 72 77

LEJONHJÄRTA AB
Frejgatan 57
113 49 Stockholm
Sweden

Telefon: 070-750 72 77
E-post: info@lejonhjarta.se

FÖLJ OSS

OM OSS
Lejonhjärta är en snabbfotad, kreativ och innerligt dedikerad design- och varumärkesbyrå med bred kompetens. Vi kan hjälpa dig hela vägen från idé till försäljningssuccé. Det spelar ingen roll hur stort eller litet ditt uppdrag är - vi älskar alla våra kunder lika mycket.